#2016-02-19 10:09:21 

hipster

Użytkownik

Posty: 32

Skąd: Warszawa

Wiek: 42

Jakie waszym zdaniem woreczki wykonane z folii są najbardziej odpowiednie do pakowania sprzedawanej w sklepie żywności?
#2016-02-19 10:22:44 

Ypsilonka

Użytkownik

Posty: 85

Skąd: Kielce

Wiek: 52

To zależy o jaką żywność ci chodzi. Produkty o krótkiej dacie przydatności do spożycia dobrze jest pakować w woreczki foliowe do pakowania próżniowego lub w gazie. Produkty sypkie natomiast warto pakowac w woreczki typu doypack ze strunowym zamykaniem, takie jak te oferowane na stronie doypack-sklep.pl/pl/c/WORKI-STOJACE-DOYPACK/13. Są to opakowania wykonane z laminatów wielowarstowych – bezbarwnych, aluminiowych oraz metalizowanych.
#2016-02-19 12:05:47 

hipster

Użytkownik

Posty: 32

Skąd: Warszawa

Wiek: 42

Bardziej własnie interesują mnie te doypacki, bo w swoim sklepie sprzedaję dużo produktów sypkich. Są też bardziej uniwersalne, bo nie służą tylko do pakowania próżniowego i w gazie jak worki płaskie.
#2016-02-19 12:40:32 

Ypsilonka

Użytkownik

Posty: 85

Skąd: Kielce

Wiek: 52

No zgadza się. Jeśli nie musisz swojego towaru pakowac prózniowo, to doypacki będą w sam raz.
#2016-02-19 14:23:59 

hipster

Użytkownik

Posty: 32

Skąd: Warszawa

Wiek: 42

Te, które znajdują się na tej stronie, wyglądają estetycznie i wydają się solidnie wykonane.
#2016-02-19 15:18:52 

Ypsilonka

Użytkownik

Posty: 85

Skąd: Kielce

Wiek: 52

Tak, są ładne oraz wytrzymałe. Ja je stosuję od dość dawna i są jednymi z najlepszych opakowań, z jakimi miałam do czynienia.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015