#2016-01-25 07:33:12 

zinFan

Użytkownik

Posty: 30

Skąd: Bolesławiec

Wiek: 27

Urządzamy letnią kuchnię w naszej małej restauracji nad morzem. Plan jest taki, aby podawać świeżo wędzone ryby i trochę dań z grilla. Nie chcemy ustawiać tradycyjnego grilla węglowego, ale chcemy, żeby ludzie mogli samodzielnie włożyć na niego to co chcą sobie upiec. Poza tym chcemy też stworzyć małą wędzarnię i dlatego potrzebujemy pomocy w doborze sprzętu.
#2016-01-25 07:54:28 

Gargamel

Użytkownik

Posty: 113

Skąd: Działdowo

Wiek: 19

Jeśli to ma być niewielka kuchnia to sądzę, że podstawy sprzęt z termometrem jeśli chodzi o wędzarnię wystarczy. Nie będziecie mieli z zakupem żadnych problemów, bo wielu producentów oferuje go w atrakcyjnych cenach.
#2016-01-25 09:05:15 

ZdenekM

Użytkownik

Posty: 49

Skąd: Police

Wiek: 27

Z kolei jeśli chodzi o możliwość bezpośredniego grillowania przez klientów to polecam ruszt do grilla na wymiar. Musicie tylko ocenić jak duża liczba klientów będzie was odwiedzać. Wtedy dobierzecie bez problemu rozmiar rusztu do waszych potrzeb.
#2016-01-25 10:21:12 

NićAriadny

Użytkownik

Posty: 52

Skąd: Hel

Wiek: 27

A poza tym to sądzę, że powinniście też pomyśleć o jakimś małym zapleczu na zewnątrz. Najlepiej, jakby nawiązywało ono do pozostałych urządzeń. Tak na szybko przychodzi mi na myśl metalowy wystrój, który może być wspierany przez wieszak kuchenny, czy przez wieszak na ubrania wykonany z metalu.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015